0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

La 29.5.2010  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Caspian (US), Radar

Takaisin

Ladataan...

YHDYSVALTALAINEN CASPIAN KORJAAMOLLA
"Nobody sings."

Yhdysvaltalainen Caspian esittäytyy ensi kertaa suomalaisyleisölle Korjaamolla toukokuun lopulla.  Caspian on viisimiehinen post-rock kokoonpano, jossa kukaan ei laula.

Caspian sai alkunsa vuonna 2003 Beverlyssä, Massachusettsissa.  Jo vuoden 2005 alussa bändi kiersi japanilaisyhtye Monon lämmittelijänä.  Yhtyeen debyytti-EP You Are the Conductor julkaistiin vuonna 2005 ja tuorein julkaisu Tertia näki päivänvalon vuoden 2009 lopussa Make My Day Recordsin kätilöimänä.

Yhtye yhdistelee soitossaan raskaita ja keveitä elementtejä. Uusin yritys tallentaa tämä soinnin hegemonia äänitteelle on saanut nimen "Tertia", kolmas. Yhtye on kolmannella julkaisulla soundissaan samanaikaisesti vilpitön ja provosoiva. Tertia on osiensa summa ja ammentaa voimansa Caspianin suurella sydämellä synnyttämistä äänivalleista, jotka eivät ole merkityksettömiä tai mahtipontisia.

Caspianin lämmittelee helsinkiläinen post-rock yhtye Radar, joka julkaisee uutta tuotantoa toukokuussa.


Ikäraja: K-18
Aika: 22-03

www.myspace.com/caspiantheband
www.myspace.com/radarnoise
Showtime 24.00 / 23.00

Korjaamolaislippuja voi varata puhelimitse numerosta 0600-1-1616 (1,50 €/min + pvm) tai ostaa suoraan toimipisteestä. Korjaamolaiseksi voit liittyä Tiketin Helsingin toimipisteessä tai Korjaamon nettisivuilla osoitteessa www.korjaamo.fi/liity .

Katso myös nämä