0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

La 2.3.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

CMX

Takaisin

Ladataan...

cmx.fi

CMX, jonka maanantaina 10. joulukuuta julkaistu single ”Kusimyrsky ” on jo noussut iTunesin listaykköseksi, esiintyy Tavastialla lauantaina 2. maaliskuuta.
 
CMX:n neljästoista albumi ”Seitsentahokas”  julkaistaan 22. helmikuuta. Albumin tuottaa Rake Eskolin.  ”Meidän musiikissamme on aina ollut kyse totuuden etsimisestä, rajojen hakemisesta, antautumisesta hurmokselle. Se on lovinoidan hommaa, hyvässä ja pahassa",  kommentoi A.W. Yrjänä uutta albumia.

Tulevan albumin myötä CMX muuttuu kolmihenkiseksi, kun vuodesta 1997 mukana ollut rumpali Peippo jää pois. Uuden albumin rummut soittaa 51koodia ja Kumikameli –yhtyeistä tuttu Olli-Matti Wahlström ja hänet nähdään rumpalin pallilla myös loppuvuoden keikoilla.

CMX päätti yli vuoden kestäneen keikkataukonsa joulukuussa tekemällä kaksi keikkaa, joista jälkimmäinen,  5. joulukuuta pidetty Tavastian-keikka, myi loppuun jo ennakkoon.

Torniossa vuonna 1985 perustettu CMX on uransa aikana myynyt lähes 400 000 levyä, äänestetty lukuisia kertoja merkittävimmäksi kotimaiseksi bändiksi ja saavuttanut huojumattoman aseman sekä kriitikoiden että suuren yleisön keskuudessa.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Keikan jälkeen Tavastialla Lauantaidisko klo 23.30 alkaen. Keikkalippu oikeuttaa jäämään diskoon. Diskoon myydään myös lippuja (6 €) ovella mikäli tilaa on.

Katso myös nämä