0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ma 29.4.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

British Sea Power (UK), Big Wave Riders

Takaisin

Ladataan...

www.britishseapower.co.uk

Suurieleistä ja kokeilevaa indierockia soittava British Sea Power konsertoi Tavastialla maanantaina 29. huhtikuuta. Aprillipäivänä viidennen albuminsa ”Machineries of Joy” julkaisevaa yhtyettä on kaivattu Suomeen koko kymmenen vuotta kestäneen uransa ajan.

Brightonissa majaansa pitävä sekstetti British Sea Power on onnistunut kymmenen olemassaolovuotensa aikana säilyttämään yllätyksellisen maailmansa tuoreena ja luomisvoimaisena. Eksentrikkomaineensa yhtye on saavuttanut keikkailemalla arvaamattomissa ja yllätyksellisissä paikoissa, kuten Kiinan muurin huipulla sekä Lontoon Luonnontieteen museossa. Keikoilla British Sea Power on nähty mm. sotilasunivormuihin sonnustautuneena ja lavalla on nähty yhtyeen jäsenten lisäksi myös täytettyjä eläimiä lehvästöjen seassa. Musiikillisia hengenheimolaisia British Sea Power on löytänyt Joy Divisionin sekä Arcade Firen kaltaisista kulttiyhtyeistä The Curen ja Pixiesin ohella.

Vuosituhannen vaihteessa perustettu British Sea Power kiinnitti nopeasti mm. The Smithsin, The Strokesin ja Palma Violetsin maineikkaana levy-yhtiönä tunnetun Rough Traden mogulin Geoff Travisin huomion intensiivisillä keikoillaan. Vuonna 2003 kehutun debyyttinsä ”The Decline of British Sea Power” julkaissut yhtye on legendaarisen indielevy-yhtiön historian pitkäaikaisin kiinnitys. British Sea Powerin uusi, järjestyksessä viides albumi ”Machineries of Joy” näkee päivänvalon 1. huhtikuuta.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-01:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

 

Katso myös nämä