0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ke 7.8.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Bob Wayne & Outlaw Carnies (USA), Naamaraja

Takaisin

Ladataan...

bobwayne.org


KANTRIPUNKKARI BOB WAYNE SAAPUU TAVASTIALLE

Viime syksynä Nashville Pussyn Suomen-keikan lämmittelijänä show’n varastanut kantripunkkari Bob Wayne palaa taustayhtyeensä Outlaw Carniesin kanssa toivotulle uusintavierailulle Helsinkiin. Rääväsuinen ja kantaaottava yhdysvaltalaisartisti konsertoi Tavastialla keskiviikkona 7. elokuuta. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.


Hank III:n, Mike Nessin ja Johnny Cashin kaltaisiin artisteihin verrattu Bob Wayne soittaa punk-vaikutteista country-musiikkia, jota yhdysvaltalaismuusikko maustaa myös bluegrassista ja rockabillysta tutuilla elementeillä. Suorasukaisilla sanoituksillaankin mainetta kerännyt tarinankertoja tunnetaan valloittavana show-miehenä, joka on aktiivisessa vuorovaikutuksessa konserttiyleisöjensä kanssa. Bob Waynen viimeisin julkaisu on People Like You -levymerkin kautta keväällä 2012 ilmestynyt viitosalbumi ”Till the Wheels Fall Off”.

Omien rundiensa lisäksi esimerkiksi kaverinsa Hank III:n kitarateknikkona ja Zeken paitamyyjänä maailmaa kiertänyt artisti vierailee loppukesän Euroopan-kiertueellaan Tavastian ohella esimerkiksi Wackenin metallifestivaaleilla. Aikaisemmin Bob Wayne on jakanut lavoja Nashville Pussyn ohella muun muassa Social Distortionin ja Tiger Armyn seurassa.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-01:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Katso myös nämä