0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 17.8.2012  /  The Circus  /  Helsinki

Beenie Man (JAM), Komposti Sound, Forward Squad, Lion Head Sound

Takaisin

Ladataan...

www.myspace.com/beenieman

BEENIE MAN (JAM) SAAPUU HELSINKIIN ELOKUUSSA

Jamaikalainen Beenie Man, oikealta nimeltään Moses Davis, saapuu Suomeen osana Euroopan kiertuettaan. Reggaen ja dancehallin kentällä Beenie Man on yksi kaikkien aikojen tunnetuimpia artisteja ja konsertoi Helsingissä ensimmäistä kertaa perjantaina 17. Elokuuta mukanaan arvostettu Zagga Zow - bändi. Tapahtumapaikkana toimii Circus , missä viime kesänä todistettiin maanmies Elephant Manin energinen vierailu.

Beenie Man julkaisi ensimmäisen levytyksensä jo 7-vuotiaana ja on kasvanut pitkäjänteisen työnteon kautta kansainväliseen tähteyteen. Ulkomailla mainetta on kertynyt kappaleista mm. Neptunesin, Mya:n ja Janet Jacksonin kanssa. Maailmalla Beenie tunnetaan erittäin viihdyttävänä esiintyjänä, jonka lavakarisma on enemmän kuin huippuluokkaa. Ylimääräisiä suvantovaiheita on turha odottaa.

Uransa aikana Beenie Man on levyttänyt lukuisia hittejä tunnettuihin rytmeihin sekä useita hyvin menestyneitä albumeita. Circuksessa kuullaankin takuuvarmasti klassikoita kuten "Who Am I" ja "King of the Dancehall" sekä uutuuksia suoraan Jamaikalta. Edellisen kerran Beenie Man esiintyi Ilosaarirockissa 2009, eikä jättänyt ketään kylmäksi. Nyt mies tekee odotetun paluun. Levymusiikista Helsingin konsertissa vastaavat Komposti Sound, Forward Squad ja Lion Head Sound.

Ennakkolippujen myynti alkaa Tiketissä 15. Kesäkuuta ja kyseisenä päivänä lippuja saa erikoistarjouksella 20 euron hintaan. Lippuja voi ostaa useamman kuin yksi per henkilö. Varauksia ei oteta vastaan tarjoushinnalla.

Ensimmäisen myyntipäivän jälkeen ennakkolippu maksaa 29 euroa ja ovelta lippu maksaa 32 euroa.

 


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo22:00

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Katso myös nämä