0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ti 5.3.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

AraabMUZIK (USA), Ruger Hauer

Takaisin

Ladataan...

www.araabmuzikmvp.com

facebook.com/pages/Ruger-Hauer

   
Instrumentaalista hiphopia esittävä yhdysvaltalaisartisti AraabMuzik saapuu keväällä ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Intensiivisen hengästyttävistä live-esiintymisistään ja vakuuttavista MPC-rumpukoneella tehdyistä biiteistään tunnettu muusikkovelho esiintyy Helsingin Tavastialla tiistaina 5. maaliskuuta.
 
AraabMuzik, oikealta nimeltään Abraham Orellano, on kahdessa vuodessa ehtinyt luomaan vahvan statuksen hiphop-piireissä. Modernia hiphopia taituroiva artisti kuvailee saaneensa vaikutteita tuhteihin rytmityksiinsä mm. latinalaisamerikkalaisista juuristaan. Rumpubiittien, kosketinsoittimien ja hiphop-musiikin yhdistämisestä onkin muodostunut AraabMuzikin hyvin omaperäinen tyyli. 
 
Kesällä Flow´ssa räjäyttävän show’n vetänyt AraabMuzik on kerännyt kiitosta ympäri maailmaa live-esiintymisistään ja MPC-sorminäppäryydestään. AraabMuzikin keikoilla nähdään vierailijoita sekä kuullaan tuhteja soundeja ja nopeita biittejä, jotka pistävät tanssijalan väkisinkin vipattamaan. Mm. hiphopia ja elektronista musiikkia yhdistelevästä monitaiturista on povattukin Skrillexin kaltaista menestystä. Tuottajana kunnostautunut AraabMuzik on tehtaillut kappaleita myös Busta Rhymesille, Jadakissille, The Diplomatsille ja Ludacrisille. Uudella, alkuvuodesta julkaistavalla kolmannella levyllään AraabMuzik on tehnyt yhteistyötä mm. Diplon sekä Skrillexin kanssa.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-01:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Katso myös nämä