0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 10.5.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Antti Tuisku

Takaisin

Ladataan...

www.anttituisku.fi

Suomen suosituimpiin miespuolisiin popartisteihin lukeutuva Antti Tuisku tekee näyttävän paluun uudella Rakkaus on. -singlellään.  Helmikuussa julkaistu single on esimakua Tuiskun kymmenenneltä studioalbumilta, joka ilmestyy 10. toukokuuta. Samana päivänä vietetään levynjulkaisukeikkaaa Tavastia-klubilla.

- Olen tehnyt uutta albumia yli vuoden. Odotan innolla millaisen vastaanoton single saa. Halusin lähteä tekemään musiikkia, joka saa ihmiset liikkumaan ja hyvälle tuulelle, mutta myös ajattelemaan elämän suuria kysymyksiä. Sitä tämä single edustaa täydellisesti, Antti summaa.

Singlestä on julkaistu myös musiikkivideo, joka kuvattiin Egyptissä tammikuussa ja sen ohjasi  Vuoden musiikkivideosta (Missä muruseni on) Emma-palkittu Mikko Harma.

Syyskuussa tulee täyteen 10-vuotta siitä, kun Antti asteli Turussa Suomen ensimmäisen Idolsin koelauluihin. Yli 250 000 myytyä albumia myöhemmin Tuisku on edelleen maamme kirkkaimpia pop-tähtiä.  Uusi aluevaltaus on myös luvassa uuden MTV3-kanavalla käynnistyvän KIDSing -ohjelman myötä. Antti toimii päätuomarina laulukilpailussa, joka on suunnattu 8-13 vuotiaille.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-02:00

Liput ovelta 14 €
Showtime klo 21.30

Katso myös nämä