0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.3.2017  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Anssi Kela

Takaisin

Ladataan...

www.anssikela.com

Anssi Kela on uuden sukupolven lauluntekijä. Hänen ilmaisunsa ytimessä on se sama klassinen "mies ja kitara" - asenne kuin Neil Youngilla, Bruce Springsteenillä tai J. Karjalaisella. Laulut on rakennettu siten, että ne voidaan koska tahansa esittää akustisesti vaikka leirinuotiolla ja silti kaikki olennainen välittyy. Anssi Kela edustaa uutta 2000-luvun lauluntekijäsoundia, jossa hip-hop, electro ja drum & bass -vaikutteita yhdistetään akustiseen folk- ja country -perinteeseen.

Kovassa keikkakunnossa olevalle artistille kiivas keikkatahti on kuitenkin pikemminkin nautinto kuin rasite. Loppuunmyyty Tavastia oli vasta alkusoittoa ensivuodelle. Joulukuun 2016 alussa julkaistu tiedote Anssin ensi vuonna esitettävästä Isot Biisit- tv-sarjasta TV5:llä herättänee mielenkiintoa ympäri Suomen päästä todistamaan virtuoosin soitantoa livenä.

Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput 20 €, jos jäljellä.

Rytmisbussi sahaa keikkailtoina tuttuun tapaan Karman ja Rytmikorjaamon väliä klo 20:00-01:00. Tämän lisäksi Rytmisbussi käy kiertämässä alkuillasta Katajalaaksossa, Hyllykalliolla sekä Kasperissa. Jokaisella alueella käydään kerran illassa ja reitit kulkevat puolen tunnin välein alkaen Katajalaakson kierroksella. Rytmisbussin hinta on 3 euroa sivu. Maksu vain käteisellä! Tarkemmat infot: http://www.rytmikorjaamo.fi/info#rytmisbussi

Myynti loppuu 17.3.2017 20:00.